محل تبلیغات شما

کلیات گودبرداری و مهارسازی

گودبرداری یکی از مسائل پیچیده و دشوار برای ساخت و ساز های شهری محسوب می شود. به دلیل اینکه برای احداث پی ساختمان ها، زیرسازی اتوبان ها، ساخت پل ها و قطارهای زیرزمینی شهری و غیره باید گودبرداری انجام شود، لذا اطلاع دقیق از روش های گودبرداری و انتخاب روش مناسب گودبرداری متناسب با محل مورد نظر علاوه بر کاهش خسارات جانی از بروز خسارات مالی زیادی جلوگیری خواهد کرد.

 

 

 

فشار جانبی وارد بر جداره خاکبرداری شده، ناشی از عوامل زیر است: رانش خاک بر اثر وزن خود سربار های احتمالی روی خاک کنار گود روش های پایدارسازی مختلفی برای دیواره گود ها با توجه به شرایط پروژه ها طراحی شده اند. مانند: روش مهارسازی (آنکراژ)، مهاربندی توسط المان های کششی، روش دوخت به پشت (Nailing) ، روش دیواره دیافراگمی (Diaphragm walls)، روش مهار متقابل، روش اجرای شمع، روش سپرکوبی، روش خرپایی مورب و. از میان این روش ها، به طور خلاصه به توضیح 5 روش اول می پردازیم.

1)    روش مهارسازی (آنکراژ)

در این روش، برای مهار و رانش خاک، با استفاده از تمهیداتی خاص، از خاک های جداره منطقه گود برداری شده کمک گرفته می شود. ابتدا در حاشیه زمینی که قرار است گودبرداری شود، در فواصل معین چاه هایی حفر می شود. عمق چاه ها برابر.

برای مشاهده ادامه مطلب، کلیک کنید.

فروش و اجرای کناف

نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی

تاسیسات مکانیکی و برقی

روش ,های ,گودبرداری ,ها ,گود ,خاک ,می شود ,، روش ,مهارسازی آنکراژ ,دیواره گود ,روش های

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مطالب عاشقانه