مزایای کناف نسبت به دیوار سفالی
همانطور که در مطالب مربوط به ( کناف چیست؟) و (مزایای کناف) به طور مفصل به بحث پرداختیم، می دانید که کناف ده تا پانزده برابر سبک تر از سفال بوده و از این رو، با کاهش بار مرده ساختمان، مقاومت کناف در برابر زله را افزایش می دهد. همچنین اگر زله ای باعث خرابی دیوارها شود، دیوار های کناف، جان ساکنین را کمتر تهدید می کند که این خود یکی از مزایای کناف نسبت به دیوار سفالی می باشد.
وزن پایین مصالح کناف و همچنین نحوه اتصال پانل های گچی آن به زیرسازی های فی و پروفیل ها، هر دو در جهتی است که مقاومت کناف در برابر زله بالا رفته و تخریب کمتری را در مواقع زله شاهد باشیم.
از مزایای دیگر کناف، می توان به این نکته اشاره کرد که در صورت ترکیدگی لوله ها و یا تاسیسات زیرکار، راحت می توان به آنها دسترسی داشت و تعمیر و یا تعویضشان را انجام داد. همچنین اگر قسمتی از دیوار خراب شود، می توان فقط همان قسمت را ترمیم کرد که باعث افزایش عمر مفید ساختمان نیز می شود. اما در صورتی که دیوار سفالی به مشکل بخورد، باید کل آنرا تخریب و تعمیر کرد که همین نکته باعث هزینه های مضاعف دیوار های سفالی نسبت به کناف می شود.
همچنین می دانیم که دیوار های سفالی برای خشک شدن، نیاز به زمان دارند و نیز برای این امر، باید محیط گرمی برای اجرای آن محیا کرد در صورتی که دیوار های کناف به علت خشکی مصالح، نیاز به زمان کمتری دارند. گچ روی دیوار های سفالی اگر در محیط مرطوب باشد، طبله کرده و این طبله حتی پس از خشک شدن آن هم از بین نخواهد رفت. اما در دیوار های کناف، مشکلات این چنینی کمتری را شاهد هستیم. لذا می توان گفت که دیوار های کناف در فصول سرد سال راحت تر قابل اجرا خواهند بود. در ادامه مقاله قیمت ها را مشاهده می کنیم:
آنالیز مصالح یک متر مربع دیوار جدا کننده 10 سانتیمتری w112 (استاندارد NF):
آنالیز یک متر مربع دیوار جدا کننده 7.5 سانتی متری w111 (استاندارد NF):
پس در این مطلب، تعدادی از مزایای دیوار کناف نسبت به دیوار سفالی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین قیمت های آنها نیز تا حدودی مورد مقایسه قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:
دیوار ,کناف ,های ,سفالی ,مزایای ,توان ,دیوار های ,کناف در ,دیوار سفالی ,می توان ,که دیوار
درباره این سایت